“Zij houd van kleur, hij houd van strak en modern”

rectie op interieuradvies resultaat vtwonen

Jan en Charlotte komen er samen niet uit, want waar zij voor frutsels en veel kleur gaat kiest hij juist voor strak en modern. Jan en Charlotte zijn echte mensen mensen en will daarom veel ruimte hebben voor veel mensen zodat ze een gezellig feestje kunnen geven. vtwonen stylist Frans Uyterlinde gaat hiervoor proberen te zorgen. Door de Een grote foto van de kinderen op plexiglas. Wat ook anders moet is dat rode en dan de zwarte bank van leer. Vtwonen gaat ze helpen om hun huis weer een geheel te maken. ik nou hoe vriendelijk en rustig het ook nog in leven is dit is een foto van een kinderen op plexiglas kijk dan mooi zeg haarscherp ook het museum kwaliteit bij de groene bank heeft frans twee vloerkleden besteld die op verschillende manieren aan elkaar kunt knopen

Deze hete zomer dan maar eens ja mooi dat was vroeger een enorme vtwonen bloem wanneer is een enorme rivival doormaakte ja dat hangt ook de combinatie van bloem en vaas deze kant. Zo ja lekker mooi kom er even bij met je zitzak volgens mij ze verklaren jonge lekker ik blij ja het is fantastisch het is een mooi fris en ruim geworden totaal ander huis ja ik ben zo benieuwd naar je reactie gaat.

De reactie van Jan en Charlotte:

Ik ben heel erg benieuwd wat ze er van vinden een einde maakt aan de spanning. Ja, ik kom kom binnen in jullie nieuwe huis jullie land schitterend ja geweldig uw het apart en zitten hoor ja goed. Zeg kijk en zo hoog leukste herinnering heel mooi ja heel mooie kans vond het belangrijk om als je hem ’s ochtends op stonden je komt zo van boven je kijkt aan je muur dat je dan alle mensen die je dierbaar zijn.

Die deze nu ziet ja precies ga je gang oh oh oh dat ook onderverwarming hoek mooie nette heel hoogte banken al het mooie ballen heerlijk te kunnen we heerlijk met ze alle of hij heel moois mooi en time je kleuren trouwens ook mooi ja schikt gang gaan en het schilderij van opa ging het goed leuk ja geweld asti ja echt enorm in katholieke veranderingen ja ja echt niet te geloven dat het zo mooi is geworden.