Welke kantoorartikelen heb ik nodig?

Wellicht heb ook jij je dit wel eens afgevraagd. Wie zoekt op kantoorartikelen krijgt eindeloos veel mogelijkheden en uit deze wirwar wordt natuurlijk niemand wat wijzer. Want welke kantoorartikelen heb je nu echt nodig? Dat lichten we toe in dit artikel. Als je niet weet waar je moet beginnen als je een kantoor in gaat richten, hier zit je goed. Wij geven je tips en handreikingen waar je allemaal aan moet denken.

Stiften en pennen

Je hebt ze nodig en over het algemeen ben je ze altijd kwijt: stiften en pennen. Of het nu gaat om markeerstiften, whiteboard- of permanent markers of een ordinaire balpen, de meesten van ons raken ze vaak kwijt. Daarom is het verstandig om hier een voorraadje van aan te leggen. Het zijn immers de meest gebruikte kantoorartikelen en je hebt ze altijd nodig.

Lamineerapparaat

In de eerste instantie denk je er misschien niet zo snel aan, maar een lamineerapparaat mag eigenlijk ook niet ontbreken op kantoor. Het is namelijk de perfecte manier om documenten netjes te kunnen bewaren. Het weer heeft geen invloed meer op je papieren zodra ze gelamineerd zijn.

Printer (en inkt)

Je zal vaak wat moeten printen. Investeer dus in een goede printer, want je wil niet dat de printer het op een cruciaal moment laat afweten. Ook een tip: zorg gelijk ook voor voldoende printerinkt. Je hebt namelijk weinig aan een printer zonder printerinkt.

Eten en drinken

Ja, ook eten en drinken mag niet ontbreken op kantoor. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de koffie dat je nodig hebt. Voor jezelf en voor je klanten. Vergeet ook zeker niet wat lekkers voor bij de koffie. Ook aan thee moet je denken. En wat dacht je van een lekker soepje? Wij raden cup a soup aan. Lekker voor tussen de middag of rond de klok van 4 uur, als je er bijna doorheen zit. Cup a soup zal dan wonderen doen.

Papier

We hadden het net al over een printer en over een lamineerapparaat. Wat mag daarbij niet ontbreken? Juist! Papier. Je zal niet alleen voor deze zaken papier nodig hebben, want aantekeningen maken of iets uittekenen doen de meesten van ons ook nog wel eens op papier. Zorg dus voor verschillende soorten papier: printerpapier, maar ook schrijfblokken en flipover-papieren.

Opbergen

Het is wel handig om al dat papier netjes op te bergen. Goede ordners, mappen en andere archiveringsmiddelen mogen daarom niet ontbreken op je kantoor. Je werkt namelijk stukken efficiënter en effectiever als je een opgeruimde werkplek hebt. Daarbij staat het ook een stuk beter als je bijvoorbeeld klanten ontvangt. Een rommelige werkplek komt niet goed over en kan klanten kosten. Heb je rommel op je bureau? Opbergen die handel! Dat is goed voor iedereen.

Bestellen

Nu denk je misschien, maar waar vind ik dat allemaal op één plek? Gelukkig hebben wij dat ook al voor je uitgezocht. Op oudhollandkantoormeubelen.nl vind je alle kantoorartikelen die je nodig hebt. Je bestelt alles online en het wordt bij jou op kantoor afgeleverd. Makkelijker kan niet toch?