vtwonen stylist knap loft in amsterdam op

Frans interieurstylist vtwonen

De grote lijnen van deze prachtige loopt staan mario en enkele maanden geen beslissing nemen over een interieurwinkel een nieuw zeeland. “Het is gewoon ontzettend spannend” -sylvia een groot deel van de band onder de naam schreef voor jordy keren. Als Frans weisglas laat thuiskomt van zijn werk wilt hij graag een plek hebben om te zitten dat hebben we voor hem geregeld!

Haarscherp ja dat vind ik het mooie aan plexieglas. Het kan een mooie kleur van de voering. laatste persoonlijke details. ja we zitten midden in de stad tussen de gebouwen in en ik ben wel iemand die. die kwamen nooit omdat het niet lekker voelde goed om gezellig.

Ben jij dol op alles wat met wonen en interieur te maken heeft, ga je verhuizen, verbouwen of is je huis toe aan een make-over, dan wijst vtwonen je de weg.

vtwonen stylisten maken jouw huis nóg mooier met styling- en doe-het-zelf-ideeën, de nieuwste trends, shoppingtips, binnenkijken en heel veel wooninspiratie, online, in het blad en in de webshop. Ook kun je iedere zondagavond genieten van het tv-programma vtwonen weer verliefd op je huis en vtwonen doe-het-zelf op SBS 6.