Binnen interieurstyling

Vtwonen stylist inhuren?

De interieurstylisten van het tv programma van vtwonen zijn te druk met de tv opnamens om 1 op 1 advies te geven.

Gelukkig zijn er stylisten die niet voor het vtwonen tv programma werken maar wel voor de vtwonen en design beurs. Deze interieurstylisten geven wel 1 op 1 vtwonen interieuradvies. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over een interieurstylist inhuren:

Het resultaat na een interieuradvies die je krijgt bij het interieurstylist inhuren!

Wil jij je interieurstylen? Dan denk je natuurlijk direct aan vtwonen. Maar je hebt geen zin om het allemaal zelf te doen. Of je weet niet waar je wilt beginnen en je wilt hulp krijgen van een expert. Je besluit dat je een interieurstylist wilt inhuren.

Een vtwonen stylist inhuren lijkt de oplossing. Éen probleem:

Dit zegt vtwonen op de vraag waar kan ik een vtwonen stylist inhuren? “helaas zijn onze stylisten niet in de gelegenheid om persoonlijk advies te geven. Daar zijn ze te druk voor. Sorry!

Zo werkt het inhuren van een interieurstylist:

Voice-over: Het team zit klaar voor een nieuw woonprobleem. Wie van de stylisten past het best bij het huis van Tanja en Richard uit lexmond?

Victor(presentator): Goedemorgen, nou ik heb er weer eentje bij me hoor. Dit zijn de moodboards van Tanja en Richard uit lexmond. Wonen in een dijkhuisje met uitzicht op de lek. Hebben het huisje 3 jaar geleden gekocht en willen er eigenlijk nooit meer weg. Alleen het probleem is dat ze het niet eens kunnen worden over het interieur.

Nou dat hebben we vaker gehoord. Laten we ons eens even buigen over dat interieur. Dit zijn de moodboards en wat je heel mooi kan zien is dat hij houd van kleur, maar wel rustig aan. En zij wil wat meer warmte, en zachtheid in het interieur.

Interieurstylist inhuren

Interieurstylist Frans: “Verrassend, een man die van kleur houd!”

Interieurstyliste: “Contrasteren die warme kleuren met dat wit!”

Frans: “Ja, groot contrast.”

Interieurstyliste: “Het mist echt gezelligheid.”

Victor: Er staat wel een mooie potkachel in de keuken. Ook staat er een schouw in de keuken, maar die is dan weer redelijk strak meegeschilderd. Kortom, het kan allemaal wel wat gezelliger.

Interieurstyliste: Ik vind het vooral heel zwaar in de woonkamer. Zware logge meubelen alles grijs en donker. Ik vind dit wel echt typisch een case waar het radicaal anders moet! Er moet frisheid in veel meer licht. Een perfect project voor Frans.

Over Frans:

Frans houd van slimme oplossingen. Niet stylen om het stylen. Maar een ontwerp met een boodschap. Een opbergtip bijvoorbeeld of inspiratie voor een slimme indeling van de woonkamer. Groots en durf met een knipoog, daar staat vtwonen stylist Frans Uyterlinde om bekend. In zijn werk houdt hij wel van nonchalance en een vleugje humor. Hij is pas klaar als iedereen blij is: de bewoner, de lezer, de fotograaf én natuurlijk Frans zelf.

Omdat de volgende vtwonen stylisten te druk zijn met de opnames van het vtwonen programma is het niet mogelijk om deze stylisten in te huren het gaat over: Frans uyterlinde styling & interieur het is niet mogelijk om deze vtwonen stylist inhuren. Nogmaal je kunt dus niet frans uyterlinde interieuradvies inhuren!

vtwonen stylist marianne inhuren is bij ons ook niet mogelijk om dezelfde reden. Marianne luning inhuren

Kom in contact met een interieurstylist:

Binnen interieurstyling.nl

  • binnen-interieurstyling.nl
  • info@binnen-interieurstyling.nl
  • Partuurstraat 148
  • 8608 AT  Sneek