Een minimalist huis


 Ons nieuwe huis met eenvoudige handvatten
Een lentegevoel met de heerlijke warme kleur LADY 12079 Gleam! Foto en styling: Elisabeth Heier. Kom AJ Otto / Frama, foto uit Ekaterina Koroleva / The Poster Club, snijplank Ask en Eng / Houz, tafelmaaier van Sakai / Kollekted city en van Table Noir.

WIE WIJ WACHTEN OP ONZE

Kerstmis is voor de langste time-out, en zelfs in de winter, voor een tijdje, is het heerlijk om thuis wat kleine veranderingen aan te brengen terwijl we in de lente wachten. Het zou niet zo moeten zijn totdat de woonkamer of keuken anders wordt ervaren. Een nieuwe kleur aan de muur of bewegende dingen die je al hebt, kan alles zijn dat nodig is. We hebben het gehad over zowel groene als perzikkleuren die zich deze lente laten voelen, maar vergeet de gele schakeringen niet! De gele kleuren van de kleurenkaart van dit jaar bieden warmte, terwijl ze verfrissend zijn en ze zijn prachtig gecombineerd met noorderhout, steen en keramiek.

PLAATS VOOR KUNST

Favoriete kunst mag niet aan de muur hangen, hij kan ook tegen de muur van het aanrecht staan, zoals op de foto hierboven. Ongeacht de wijze van ophangen, het geeft ook een goede sfeer met de kunst in de keuken. Als u een open keukenoplossing hebt die tegenwoordig veel mensen hebben, zijn de kamers holistischer wanneer dezelfde elementen op beide plaatsen worden gebruikt. De muur achter het aanrecht is geschilderd in de LADY Pure Color 12079 Gleam, een zachte, grijsachtige lichtgele tint. De kleur is warm en past goed bij 9918 Classic White, 1624 Lightness, 1001 Egg White en 1453 Cotton. De kleur zal mooi zijn voor zowel witte als lichte houten keukens.

LUNESLEUTELS

De grijs-beige kleuren zijn ook bij ons in de lente en zijn fijne neutrale kleuren die met veel kunnen worden gecombineerd. Ze zijn warm, geven een lichte indruk en zijn vaak een goed alternatief voor volledig witte muren die hier in het noorden koel kunnen worden ervaren. De muur in de afbeelding hierboven is geschilderd in LADY Pure Color 1016 Pale Sand, de vensterbank en plinten zijn geverfd met LADY Supreme Finish 1016 Pale Sand.

TIJD VOOR VERBLIJF!

De tijd tot lente is vaak synoniem met opruimen. Het biedt ook een uitstekende kans om te bewegen op meubels en kleinere dingen die we al hebben en dus zullen de kamers ook als nieuw ervaren worden. Kleine meubels zoals bijzettafels, krukken en kleinere banken hebben veel toepassingen. Het bijzettafeltje op de foto hierboven werkt net zo goed als een nachtkastje, als een extra stoel als het gaat om gasten – of als bijzettafeltje in de woonkamer met ruimte voor een stapel boeken en de theekop. Foto’s op de grond zijn gemakkelijk van plaats te verwisselen en met een vaas met veel rietje heb je een nieuw stilleven – zoals een galerij met favoriete items. Surf naar huis met eenvoudige grepLADY Pure Color 12076 Modern Beige. Tafel van Erik Jørgensen (privé), boek, sculptuur / Yoon Young Hur en Vaporetto lamp uit Houz.

EEN COLLECTIE VAN UW FAVORIETEN!

De kleinere favoriete items kunnen worden verzameld op een plank of tafel. Het hoeft niet zo veel te zijn, maar kies wat het belangrijkst voor u is. De muur is geschilderd in de kleur LADY Pure Color 12076 Modern Beige, een zachte beige tint. De kleur past goed bij de klassiekers 1929 Muscat en 1623 Marrakesh. Van witte kleuren kunt u veilig 9918 Classic White, 1624 Lightness, 1001 Egg White en 1453 Cotton for 12076 Modern Beige kiezen.
LADY 12076 MODERNE BEIGE
Springfresht-huis met eenvoudige greep LADY Pure Color 12080 Soft Radiance. Boekenplank en boeken / tijdschriften privé, houten kist Kristina Dam / Houz, vaas Apart / Kollekted By.

Soft Radiance biedt warmte en energie aan het interieur, net als schilderen met zonnestralen!

Boeken en tijdschriften die in en uit worden genomen, of stapels die in de schappen staan, zijn leuk om op te ruimen. Sorteren, in mooie stapels leggen en weggeven – er is altijd iemand anders die ervan geniet! De muur is geverfd met LADY Pure Color 12080 Soft Radiance, een zachte gele tint. De kleur is ontspannen, warm en met een licht grijsachtig uiterlijk. De toon doet misschien denken aan 10245 Ginseng, zoals velen van vroeger weten. 12080 Soft Radiance werkt goed met 9918 Classic White, 1624 Lightness, 1001 Egg White en 1453 Cotton.