Binnenkijken in een oude bollenschuur in hillegom

Transcript

[Muziek] doen [Applaus] hallo welkom in mijn huis [Muziek] mijn naam is ze mee die van riet ik woon hier met mijn man tom en mijn twee kinderen ede netsky dit is een oude bollenschuur uit 1928 de hele huis dan helemaal vol met stellages dat is al weggehaald het was een casco woning toen wij hier kwamen we mochten zelf de indeling maken mochten zelf de muren plaatsen mocht zelf bepalen hoeveel badkamers we wilden hebben en waar we ze wilden hebben dat is voor mij ook een beetje het laatste zetje geweest om echte hier verder mee te gaan ik heb het zo leuk gevonden die proces dat krachten dit wil ik ga voortaan altijd in mijn beleving is een initiële woonstijl soms wat rommelig en daarom hebben er wel bewust voor gekozen om heel veel items in casting te plaatsen op deze manier konden wij of komt ons betreft een hele warme en mooie haar was dan neergezet mijn favoriete woon item is zitzak die bij de schuifpui hangt dus dat het een strijd wie er op mag zitten het is heel fijn om in de zomer met de schuifpui hopen daar te zitten lekker in het zonnetje en in de winter naast de planten in met een kopje koffie is het ook een een ontzettend lekker woon item om in je huis te hebben we hebben zelf in ons huis lampen boven de eetkamer tafel in de keuken gemaakt en die hebben we doormiddel van douglas hout gemaakt omdat het heel goed bij plafond past oké we de salontafel zelfgemaakt een paar bomen schrijven een paar poten eronder en dan ben je alweer klaar enige wat je nodig hebt is een beetje fantasie [Muziek] jouw favoriete ruimte zijn draag ik twee ik heb de slaapkamer met badkamer die absoluut ons favoriet zijn de stelt het heerlijk vertoeven lekker warm en en eigenlijk alles wat je nodig hebt is daar daarnaast is onze keuken absoluut een grote favoriet wij vinden het heerlijk om ’s avonds is de kinderen cool bed liggen daar zitten lekker samen muziek te luisteren en en een borrel te drinken we hebben een initiële keuken met wat strakker accenten we hebben ervoor gekozen om een kastenwand te maken met groeven handvaten de zodat je daar wat makkelijker de deur op kan doen en het eiland is wel weer greeploos uitgevoerd zodat je het strakker wel inhoud [Muziek] ik ben heel erg blij met mijn ingebouwde gezien met komt het apparaat zorgt ervoor dat er geen apparaat op het eiland staan omdat die ingebouwd is daarnaast kan je met lang duits je perfecte cappuccino zetten we zijn een morgen blij mee dat het elke dag weer een cappuccino feest is en ook mijn man die kan zijn eigen koffie voor programmeren en met één druk op de knop zijn perfecte koffie zetten mijn tip is zorg dat je genoeg opbergruimte hebt en dat je rust houdt in de keuken uit is fijn als je binnenkomt en verspilling ja dit is een fijne warme gezellige keuken zonder veel rommel dat is mijn tip ik vind dat ons huis echt warm is je kan historie van het gebouw heel goed zien en we hebben al ons gewoon mensen hierin kunnen realiseren en dat maakt het ons huis mooie keuken die we hebben een mooie badkamer die we hebben de zou naar de wel misschien we daardoor mee hebben gecreëerd dat zijn allemaal items waardoor het echt komt huis is horen he [Muziek]