Binnen kijken bij nieuwbouwhuis rotterdam

Ik ben roesje ik ben hier samen met mijn man Arjen mijn dochtertje van bijna 5. Zo ben je voor wonen wij in een rijtje vlak bij Rotterdam. In de jaren dertig woning ze hebben heel lang hoe lang.

Op, plezier, Gewoond onze die, liefde is altijd gericht bij jaren dertig woningen oude woningen karakteristiek vroeg, je eigenlijk niks en te doen heeft als weer voor zichzelf maar iedere zomer denken goh.

Wat moeten we dit jaar weer verven of j lekkage hier ja. Dat is het: begeeft met, ook iets, hoe, je je zo omgeslagen in wil delen dus dat was wel een van de dingen van dacht nou weet je als we naar een nieuw huis opzoek gaan. Laten wij ook naar nieuwbouw kijken wat grappig is dat.

Niets is een Project met vijf huizen en dat geen enkel huid bijvoorbeeld hetzelfde is zijn wij gekozen voor een 2e badkamer en extra logeerkamer. Omdat er veel vaak vrienden familie hier hebben bij andere mensen hem voor het gekozen voor een nog grotere keuken of ja heel andere indeling.

Onze woonstijl ik denk dat mijn man om zou omschrijven als strak ik kan scandinavisch ik ben niet iemand die heel lang zoekt naar dingen en wel om uiteindelijk de laatste dingen af te stijlen en daar zijn. We nu nog mee bezig maar de grote brokstukken zoals een bank tafeltje dat soort zaken heb ik eigenlijk bij twee ding kost geld. Maar dat zijn wel echt van die kleine interieur boetiekjes die ook mee hebben gedacht en geeft met vind je gewoon een winkeltje er voor.

Je ding kan dit is precies wat wij willen en dan is het heel fijn als mensen ook nog stukje mee denken waar heel. Gelukkig van word is het feit dat hun slaapkamer begane grond die aan de tuin grenst in de zomerperiode is echt geen plek waar ik gelukkig verwacht te geworden dan die plek als het zonnetje schijnt.

En je gewoon je ogen open doet en directe tuin in kijkt. Keuken is juist essentiële ruimte voor onze gezinnen ja heel eerlijk en alle stress uit je kon eten gezelligheid we zijn heel blij dat het een eetkeuken is dat. Een open keuken is dat. Ik al contact kan maken met zowel gasten maar ook met mijn man en mijn dochter als we thuis zijn ding staat te koken ik wist want voor een nieuw dat ik een inbouw koffiezetapparaten zou willen hebben omdat wij op dat moment. Gewoon nog met de pen die kopjes werk ze heeft dat ook prima.

Vond alleen we wilden eigenlijk niks op het aanrechtblad. We hebben alles van siemens in de keuken dus dat is het heel logisch om ook voor de voor de eco 9 te gaan en ja ik moet zich het is en machtig mooi apparaat maar het is ook makkelijk want je draait gewoon naar de gewenste koffie toe Of het namelijk macchiato is een cappuccino en espresso vonden gewoon een kop koffie met één druk op de knop heb je je koffie paraat staan dus het is heel.

Makkelijk en het is super lekker in eerst ainsi heb ik zelf een schets gemaakt voor het ontwerp van de keuken en we hebben ons in begin best wel blindgestaard moeten. We graag een eiland wilde maar goed ik al de schets gemaakt. Ik denk daar zo moeilijk worden en daardoor werden keukenspeciaalzaken in iemand zegt dit slaat helemaal nergens op.

Hij kwam met een iets ander ontwerp waar ik echt niet aan moest wennen maar na zijn uitleg in zijn advies van een beetje als je hier staat hier kook je daar pak je spullen uit koelkast daar hou je je spullen vandaan en ze al ontwerp gemaakt en uiteindelijk ben ik daar heel blij mee want het is en mooi maar het is ook echt Heel praktisch ik had mezelf ik had een paar kilometer geloof zoals ik voor mijn initiële ontwerp was gegaan.