5 tips voor het inrichten van de perfecte badkamer

Wanneer u uw huis bij ons koopt in Myresjöhus, is dit een veelheid waar u automatisch aan begint te denken. Het is alles, van hoe de keuken eruit zou moeten zien tot welke slaapkamer het meest geschikt is voor wie. Er zijn kleurkeuzes en behang, en er zijn witgoed en materialen in de keuken. Maar een ding dat eigenaren van huizen altijd interesseert, lijkt de badkamers te zijn. Dit zijn onze tips en ideeën voor badkamers, verzameld om volledig tevreden te zijn wanneer u intrekt.

Of u nu denkt aan een landelijke omgeving of een huis volgens klassiek Scandinavisch design met rechte lijnen en eenvoudige materiaalkeuzes, u zult vanaf het begin in onze badkamer van Vedum een ​​gevoel van luxe vinden. Wanneer u uw huis koopt, is de interieurdecoratie uit de serie inbegrepen – van ons tot u.

Vedum Free wordt vooral gekenmerkt door zijn tijdloze ontwerp. Niet tijdloos, want alles is gestript, maar tijdloos, omdat het een ontwerp is dat vandaag, morgen en over vele jaren modern aanvoelt. Het is gewoon een klassieke Zweedse interieurtraditie die tot stand komt. Wat u ook kiest, vanaf de dag van de verhuizing wordt de badkamer een van uw absolute favoriete kamers. De badkamer is in veel opzichten speciaal, het is vaak de eerste kamer die we bezoeken als we wakker worden – en het laatste wat we laten voordat we de nacht doorbrengen. We denken dat dit reden genoeg is om wat extra energie toe te voegen en te overwegen bij het plannen van kamers voor kamers in je nieuwe huis.

U KUNT NIET VOOR INTERIEUR KIJKEN

Een nieuw huis bouwen kan honderden beslissingen betekenen, zowel groot als klein. Alleen meubels in de badkamer zijn enkele van de beslissingen waar we vaak mee te maken krijgen, en dat kan lastig zijn. Wanneer u een huis bij ons koopt, zijn kant-en-klare badkamers uit de serie Free from Vedum. Dat betekent niet dat u helemaal geen beslissingen hoeft te nemen, we hebben het net iets eenvoudiger gemaakt.

Klaar maken is iets waar veel van onze klanten om vragen. Dan hebt u altijd de mogelijkheid om details te kiezen, zodat u precies het gevoel krijgt dat u wilt. Vedum Free biedt alles, van vloeiende fronten tot gefreesde profielen op hun fronten. Je kiest je eigen kleur op deze fronten. Compleet met optionele handgrepen en je hebt een badkamer die je gerust zal stellen. Dat is precies hoe we een badkamer willen voelen.

interieurtips badkamer

5 DENKEN OM BADKAMER TE BOUWEN

Zoals we eerder hebben vermeld, moeten er veel beslissingen worden genomen bij het kiezen van een badkamer, of u nu een nieuwe bouwt of een renovatie uitvoert. Daarom geven we vijf punten die we aanbevelen om te overwegen bij het bouwen van uw droombadkamer.

  1. Denk aan de stijl van tevoren. Welk gevoel geeft het huis anders? Is het een klassieke landelijke stijl of is het typisch Scandinavisch met uitgeklede details en strakke lijnen? Laat de badkamer een verlengstuk worden van de rest van het huis. Breng het gevoel zelfs in de badkamer.
  2. Experimenteer met materialen en kleuren. Creëer persoonlijkheid door te versieren met verschillende materialen en kleuren. Vermijd extreme kleuren op de frames en grote meubels, maar ze zijn duur om opnieuw te doen. Het is goedkoper om een ​​nieuw front te bestellen dan een volledig badkamermeubel. De serie Free from Vedum kan bijvoorbeeld in elke milieuvriendelijke NCS-kleur worden besteld.
  3. Plaats veel belichting op de badkamerspiegel. Doe dingen zo vervelend als make-up en maak je klaar als er onnatuurlijke schaduwen in het gezicht zijn. Plaats daarom lichtbronnen vanuit verschillende hoeken die schaduwen samen verwijderen – het zal het voor u gemakkelijker maken wanneer het tijd is om u voor te bereiden. U kunt bijvoorbeeld bij Vedum een ​​spiegel met ingebouwde verlichting bestellen om te voorkomen dat u alles daarna zelf monteert.
  4. Vergeet de opslag niet. Er zijn een paar dingen die net zo vervelend zijn als het staan ​​met een afgewerkte badkamer en beseffen dat er geen plek is om handdoeken te plaatsen, nieuwe zeepflessen en luiers aan. Aanvulling met extra opbergruimte in dezelfde serie als andere badkameraccessoires – bestel alles op hetzelfde moment en u loopt niet het risico dat de serie uit het assortiment komt.
  5. Vergeet de details niet wanneer alles klaar is. Nu ben je klaar met je badkamer en is het tijd om ervan te genieten. Geef uzelf de kans om te genieten van de juiste manier door details op te nemen die het een fris en uitnodigend gevoel geven – zowel voor uzelf als voor de gasten. Versier met een bloem, vouw drie net gewassen handdoeken samen en leg ze mooi uit. Eindig met de optie om kaarsen aan te steken, het creëert sfeer en verwijdert ongewenste geuren.