5 Interieurtips voor je slaapkamer

Voelt je slaapkamer saai en niet bijzonder harmonieus? Dan kan het zijn dat je het helemaal verkeerd hebt ingericht. We noemen 5 interieur tips die elke slaapkamer nodig heeft!

Hand op als je een gezellige en perfecte slaapkamer hebt. Oké, dat was een beetje nee. Voor de hand op het hart nu … Hoe mooi is je slaapkamer eigenlijk? Helaas belandt de slaapkamer meestal in de schaduw van de woonkamer en keuken. We doen er alles aan om van ons appartement een droomhuis te maken. Elke kamer heeft zorgvuldig geselecteerde meubels en u besteedt veel zorg om uw stilleven er perfect uit te laten zien. Dan kom je naar de slaapkamer en wordt je moe. Wat maakt het uit hoe het er uitziet? De deur is immers altijd gesloten en er komen meestal geen gasten naar binnen.

Nu is het voorbij! Het is tijd om je slaapkamer wat extra liefde te geven. Er zijn vooral 10 dingen die elke slaapkamer nodig heeft en die een must is om een ​​harmonieuze slaapomgeving te kunnen creëren. Gooi dan de “stoel” weg en vul de kamer met heerlijke energie.

1. Een gezellig tapijt

Niets kan een goede morgen verstoren, net zoals u uw voeten op een ijskoude vloer zet. Wie wil er toen naar bed? Zet in op een gezellige en comfortabele mat waar je je voeten op wilt leggen.

2. één stijl

We hebben dat allemaal gedaan toen we kinderen waren, besloten een thema op onze kamer. Barbie, superhelden of ruimte. Toen we ouder werden, stopten we met het maken van thema’s en begonnen we willekeurig een beetje te decoreren. Als uw kamer niet gezellig aanvoelt, is het misschien deze schoenpin. U hoeft de ruimte niet als thema te kiezen, maar u kunt een kleurthema of een gevoel kiezen.

3. Maak een moodboard

VTwonen moodboard vrouw

Een moodboard, is een collage van materiaal (bijvoorbeeld foto’s, teksten, kleuren, foto’s, materiaalstalen) die de stemming beschrijven of het gevoel van een plek of een ontwerp. En kan je helpen met het kiezen van jouw interieurstijl.

Je kunt natuurlijk ook altijd een interieurstylist inhuren om je te helpen met het maken van een moodboard en met het kiezen van een interieurstijl.

4. Het juiste aantal kussens

Beddengoed met het juiste aantal kussens is lastig. Er moeten genoeg kussens zijn voor het bed om er uitnodigend uit te zien, maar het moet niet te veel zijn, dus het duurt tien minuten om in bed te kruipen. Een regel is om ongeveer 2-6 stukken te hebben, afhankelijk van hoe groot je bed is.

5. Een plek om op te zitten is niet het bed

Eén slaapkamer heeft comfortabel meubilair nodig waar u rustig kunt zitten, praten met uw partner of uw mobiele telefoon de laatste keer kunt controleren. Heb je ergens anders om te zitten, zodat je de technologie uit bed houdt en je kunt goed slapen.